Porec færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Porec med AFerry. Færger til Porec, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Porec fra Venice.

Porec Færgeselskaber

Færger til og fra Porec drives af Atlas Kompas og Venezia. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Porec, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Porec, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hvar, Lussino og Novalja for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Porec færger med Atlas Kompas og Venezia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Porec bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Porec færgehavn
  • Porec færgehavn
  • Porec færgehavn

Om Porec

Porec er hjemsted for en 6. århundrede basilika. Selve byen er næsten 2.000 år gammel og har været vigtigt for mange skiftende imperier fra romerne på.

Byen Porec ligger på den østlige kyst i Kroatien. Herfra kan du sejle til Venedig i Italien.

Porec faciliteter

Porec har de basale havnefaciliteter.

Porec retninger

Der er omkring fire busser om dagen til Porec fra Zagreb, der er Kroatiens hovedstad.

Porec - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlas Kompas

Obala marsala Tita 6, , 52440, Porec, Croatia

Commodore Cruises

Poreč, 52440, Croatia

Venezia

Porec Dock, 52440, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!