Poole færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Poole Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Poole med AFerry. Færger til Poole, i England, er tilgængelige fra Kanaloerne. Du kan tage en færge til Poole fra Cherbourg, Guernsey og Jersey.

Poole Færgeselskaber

Færger til og fra Poole drives af Brittany Ferries og Condor Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Poole, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Poole, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Plymouth, Portsmouth og Weymouth for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Poole færger med Brittany Ferries og Condor Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Poole bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Poole færgehavn
  • Poole færgehavn
  • Poole færgehavn

Om Poole

Under Anden Verdenskrig var Poole en af de afgangs-porte til den allierede invasion i Normandiet, der fandt sted på D-dag. I dag er det afgang havn til den mest fredelige trafik af passagerfærger og små yauchts.

Byen Poole tilbyder forbindelser til Kanaløerne Jersey og Guernsey. Havnen giver også en færgeforbindelse til Cherbourg, for dem, der ønsker at undgå travlheden fra Portsmouth.

Poole faciliteter

Der er en samling af faciliteter, herunder restauranter, cafeer, en autoriseret bar og et komplet udvalg af toiletfaciliteter, herunder handicappede adgang.

Poole retninger

Kør af M27, der løber ud og bliver A31. Dette vil tage dig lige ind i centrum af Poole.

Poole - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ, United Kingdom

Condor Ferries

The Passenger Terminal, New Harbour Road South, Hamworthy, Poole, Dorset, BH15 4AJ, United Kingdom

LD Lines

New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ, England

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!