Ponza færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ponza Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ponza med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Ponza til Terracina.

Ponza Færgeselskaber

Færger til og fra Ponza drives af NLG. Når du leder efter en færge til Ponza, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ponza færger med NLG er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ponza bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ponza færgehavn
  • Ponza færgehavn
  • Ponza færgehavn

Om Ponza

Ponza er den storste af de italienske Pontineoer og ligger i det Tyrrhenske Hav ud for Italiens vestkyst. I sommermånederne er Ponza et populært rejsemål for romere, der onsker at flygte fra hovedstaden. Spise på frisk fisk og skaldyr i de smukke pastellfarvede bygninger, der omgiver havnen, er særlig populær. Den naturskonne havn, som generelt er fyldt med små fiskerfartojer, er omgivet af restauranter, caféer, bagerier og fiskere. Svomning i oens krystalklare vand er også populært, og nogle af de lettest tilgængelige strande kan blive ganske travle om sommeren. Ponza nærhed til den italienske hovedstad betyder, at oen har været et populært flugtmål lige fra oldtiden til nutiden. I kejserlige tider byggede adelen luksuriose villaer på oen og udnyttede sine udsigter, da de slappede af i svommehaller fra sten. Efter Empire-faldet blev oen forladt og blev ikke ombygget indtil 1734, da Charles III i Spanien - på det tidspunkt sydlige Italien blev styret af Bourbon-dynastiet - grundlagde Porto.

Leje en lille båd i Ponza er en særlig god ide, hvis du onsker at undslippe sommernes folkemængder, og alt hvad du behover er et almindeligt korekort. Når du er slukket efter et par korte instruktioner, er du fri til at udforske den uspolerede kystlinje og soge dine egne private stykker af paradis.

Ponza - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Banchina Molo di Fazio , I - 04027 Ponza , Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!