Ponta Delgada Færger

Kort

Bestil tilbud

Bestil en færge til Ponta Delgada med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Ponta Delgada til Terceira / P. Vitoria.

Ponta Delgada Færgeselskaber

Færger til og fra Ponta Delgada drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Ponta Delgada, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Ponta Delgada færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ponta Delgada bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Ponta Delgada Ferries
  • Ponta Delgada Ferries
  • Ponta Delgada Ferries

Om Ponta Delgada

Ponta Delgada ligger på oen Sao Miguel. Oen er et af ni oer fundet på Azorerne - en gruppe af oer 850 miles vest for den portugisiske kyst. Ponta Delgada har en befolkning på 70.000 mennesker (ca.), hvilket gor den til en af de storste byer på Azorerne. Byen byder på en endelos strandpromenade og en fantastisk udsigt. Der er masser af butik, caféer og restauranter at vælge imellem. Mod ost finder du en dejlig strand. Du kan også hoppe på et turist tog, som har været i gang siden 2001, hvilket vil tage dig på en behagelig sightseeingtur i den historiske by.

Ponta Delgada - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Terminal Marítimo das Portas do Mar, Avenida Infante D. Henrique, 9500, Ponta Delgada, Ilha das Flores, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!