Polferries

Polferries
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Polfererries til Gdansk, Nynashamnfra, Ystad og Swinoujscie. AFerry.dk har altid billige Polferries billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Check in is at least 90 minutes prior to departure.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Polferries Ruter

  Tilbud

  • Book færger til Polen og Sverige
  • Book færger til Polen og Sverige

  Om Polferries

  Polferries er det største færgeselskab i Polen og blev etableret i 1976. Ombord finder du blandt andet butikker, cafér, restauranter og barer. Alle Polferries' færger er designet til at give dig en behagelig og afslappende rejse.

  Polferries har tre færger, som sejler ruterne:

  • Skib: Baltivia
   Rute: Gdansk - Nynashamn

   Plads til 244 passagerer. Faciliteter som soldæk, elevator, cafeteria, kaffebar, butikker, skibshospital og meget mere. Desuden finder du et stort udvalg af kahytter og flysæder.

  • Skib: Scandinavia
   Rute:Gdansk - Nynashamn

   Plads til 1816 passagerer. Faciliteter som panorama bar, elevator, bar, solbar, biograf. cafeteria, restaurant, casino, valutakontor, cafe, butikker, skibshospital og meget mere. Derudover finder du et stort udvalg af kahytter og flysæder.

  • Skib: M/F Wawel
   Rute: Swinoujscie - Ystad

   Plads til 1000 passagerer. Faciliteter som soldæk, restaurant, diskotek, elevator, grill bar, biograf, kaffebar, valutakonto, cafe, butikker, skibshospital og meget mere. Derudover finder du et stort udvalg af kahytter og flysæder.

  I 2008 modtog Polferries prisen for Leder af Polsk Turisme af det månedlige tourist blad Travel Market. Denne prestigefyldte pris gives ikke til mange og er et tegn på ægte kvalitet.

  video

  Polferries YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!