Pula færge

  • Sammenlign tider og priser for Pola

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Pula Færge - Priser fra 1 447 DKK

Bestil en færge til Pola med AFerry. Færger til Pola, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Pola fra Venice.

Pola Færgeselskaber

Færger til og fra Pola drives af Atlas Kompas og Venezia. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Pola, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Pola, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hvar, Lussino og Novalja for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Pola færger med Atlas Kompas og Venezia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Pola bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Pola Ruter

Om Pula

Byen er historisk koncentreret om vinfremstilling, fiskeri og skibsbyggeri for sin økonomi og mange rester af disse industrier er stadig synlige. Det er værd at tage sig tid til at kigge rundt i byen og dens mange smukke historiske bygninger.

Pula faciliteter

Pula havn har alle de grundlæggende faciliteter, du skulle have behov for.

Pula retninger

Der er busforbindelser til destinationer over hele Kroatien. Der er også en togstation i selve Pula, af historiske årsager, afgår alle togene fra Pula ind i Slovenien i stedet for tilslutning til resten af ​​Kroatien.

Pola - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!