Plymouth færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Plymouth Ruter

 • Roscoff til Plymouth / Plymouth til Roscoff
  4 krydsninger ugentligt
  5 hr 15 min.
 • Santander til Plymouth / Plymouth til Santander
  1 krydsninger ugentligt
  20 hr

Tilbud

Bestil en færge til Plymouth med AFerry. Færger til Plymouth, i England, er tilgængelige fra Britanien og Sardinien. Du kan tage en færge til Plymouth fra Roscoff og Santander.

Plymouth Færgeselskaber

Færger til og fra Plymouth drives af Brittany Ferries. Når du leder efter en færge til Plymouth, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Poole og Portsmouth for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Plymouth færger med Brittany Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Plymouth bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Santander - Plymouth
(Brittany Ferries)
DKK2,844
 • Booked: Wednesday, October 21, 2020
 • Rejs: Monday, October 26, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 2
 • Plymouth færgehavn
 • Plymouth færgehavn
 • Plymouth færgehavn

Om Plymouth

Med sin imponerende naturhavn, har Plymouth længe været et vigtigt sted for British flådehistorie. Det var fra Plymouth, at Englands flåde sejlede ud i det 15. århundrede for at besejre den forestående spanske armada, en begivenhed, der bliver stadig fejret i mange af Plymouth museer.

Havnen i Plymouth er det sydligste i Storbritannien og sidder på grænsen mellem Devon og Cornwall (eller, som nogle kontroversielt har foreslået, at grænsen mellem England og Cornwall. Det skal bemærkes, disse mennesker har generelt været fra Devon og er sjældent tages alvorligt!). Færger fra Plymouth sejler til Frankrig og Spanien.

Plymouth faciliteter

Havnen i Plymouth har en stor passagerterminal, som skal opfylde ethvert concievable behov med lethed.

Plymouth retninger

Porten er tydeligt skiltet fra A38, den vigtigste adgangsvej til Plymouth. Husk at komme ud før Tamar broen. Plymouth er også på First Great Western hovedledning fra London Paddington med tre til fire eksprestog om dagen stopper ved byen.

Plymouth - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!