Playa Blanca Færger

  • Sammenlign tider og priser for Playa Blanca

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Playa Blanca Færger - Priser fra 592 DKK

Bestil en færge til Playa Blanca med AFerry. Færger til Playa Blanca, i Lanzarote, er tilgængelige fra De Kanariske Oer. Du kan tage en færge til Playa Blanca fra Corralejo.

Playa Blanca Færgeselskaber

Færger til og fra Playa Blanca drives af Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero og Naviera Armas. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Playa Blanca, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Playa Blanca, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Arrecife for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Playa Blanca færger med Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero og Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Playa Blanca bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Playa Blanca Ruter

Om Playa Blanca

Playa Blanca færgehavn er den sydligste by Lanzarote (Canary Island). Playa Blanca er Lanzarote nyeste og hurtigst voksende resort. Det er mere sofistikeret end nogle af de andre feriesteder på oen, og har en stor yacht marina, nogle af de bedste villaer og lejligheder på oen, samt masser af caféer og restauranter for besogende at nyde. Playa Blanca kan også prale af en smuk 9 km lang strand, turist og eksklusiv shopping samt et fantastisk natteliv af barer og restauranter.

Uanset hvilket firma du vælger til din færge til eller fra Playa Blanca, er du sikker på at have en glat og afslappende rejse, da begge virksomheder tilbyder de hojeste niveauer af komfort ombord på deres moderne færger.

Playa Blanca - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!