Piran - Venetië færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Piran til Venetië færger forbinder Slovenien og Italien med Venezia. Udover at sammenligne priser og tider for Piran til Venetië, viser vi også resultater for 5 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Slovenien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Mali Losinj til Cesenatico
  • Porec til Venedig
  • Pula til Venedig
  • Rovigno til Venedig
  • Umag til Venedig

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Piran og Venetië. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Piran til Venetië - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Piran til Venetië rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!