Piran Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Piran med AFerry. Færger til Piran, i Slovenien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Piran fra Venice.

Piran Færgeselskaber

Færger til og fra Piran drives af Venezia. Når du leder efter en færge til Piran, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hvar, Lussino og Novalja for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Piran færger med Venezia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Piran bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Piran Ferries
  • Piran Ferries
  • Piran Ferries

Om Piran

Pirans historiske skonhed skyldes dens oprindelse i, at byen var en del af Venedigsriget indtil begyndelsen af 1800'erne.

Piran - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!