Piraeus - Heraklion færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    7 hr 30 min.
  • sjældne overfarter
    16 hr

Alternative Ruter

Piraeus til Heraklion færger forbinder Grækenland og Kreta med ANEK Superfast og Minoan Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Piraeus til Heraklion, viser vi også resultater for Piraeus til Chania for at hjælpe dig med at komme fra Grækenland til Kreta til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Piraeus og Heraklion. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Piraeus til Heraklion - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Piraeus til Heraklion rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Piraeus

Piræus har været beboet i over 4000 år, og har set historien er kommet, og siden, herunder den utrolige oldgræsk Empire.


Om Heraklion

Heraklion er hovedstaden på Kreta med en befolkning på over 120.000. Det er centrum for handel på øen og er også den vigtigste havn for adgang til Kreta for de fleste besøgende. Sejlingw er tilgængelige for Piræus på fastlandet i Grækenland, samt flere græske øer.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!