Piraeus - Chania færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 1 krydsninger dagligt
    9 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Billige Piraeus til Chania priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Piraeus til Chania - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Piraeus til Chania rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Piraeus

Piræus har været beboet i over 4000 år, og har set historien er kommet, og siden, herunder den utrolige oldgræsk Empire.


Om Chania

Chania er den vigtigste by i den vestlige del af Kreta med øens næststørste befolkning efter Heraklion. Chania er berømt for sin gamle bydel, med `Eleftherios Venizelos' torv og dens venetianske havn.

øen Kreta har mange seværdigheder, fra smukke strande og uspolerede landskab, til den minoiske palads i Knossos, og mange arkæologiske udgravninger. Kreta er den største af de græske øer, men er lille nok til at blive udforsket i bil. Mens Kreta er en populær destination for turister, kan du stadig finde søvnige landsbyer med de traditionelle hvide huse og øde strande for at undslippe menneskemængden.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!