Piombino - Golfo Aranci færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 1 krydsninger ugentligt
  5 hr 45 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

Piombino til Golfo Aranci færger forbinder Italien og Sardinien med Corsica-Sardinia Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Piombino til Golfo Aranci, viser vi også resultater for 6 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Sardinien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Genova til Arbatax
 • Genova til Olbia
 • Genova til Porte Torres
 • Livorno til Golfo Aranci
 • Livorno til Olbia
 • Piombino til Olbia

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Piombino og Golfo Aranci. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Piombino til Golfo Aranci priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Piombino til Golfo Aranci - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Piombino til Golfo Aranci rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Piombino

Oprindeligt var Piombino en lille landsby, fra en større by. Da den større by blev angrebet af græske pirater, tog lokale beboere, beboerne i landsbyen til Piombino, der efterhånden voksede til at blive i byen det er i dag.


Om Golfo Aranci

Golfo Aranci er omgivet af natur og har mange attraktioner. Golfo Aranci havn ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien i Italien, og det er meget tæt på Porto Rotondo og Porto Cervo, berømte turistattraktioner steder i Sardinien.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!