Piombino færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Piombino Ruter

Bestil en færge til Piombino med AFerry. Færger til Piombino, i Italien, er tilgængelige fra Elba, Korsika og Sardinien. Du kan tage en færge til Piombino fra Bastia, Cavo, Golfo Aranci, Olbia, Porto Vecchio, Portoferraio og Rio Marina.

Piombino Færgeselskaber

Færger til og fra Piombino drives af Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Piombino, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Piombino, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Genoa, Livorno og Savona for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Piombino færger med Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Piombino bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Portoferraio - Piombino
(Toremar)
DKK1,166
  • Booked: Tuesday, September 1, 2020
  • Rejs: Saturday, September 12, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2

Tilbud

  • Piombino færgehavn
  • Piombino færgehavn
  • Piombino færgehavn

Om Piombino

Oprindeligt var Piombino en lille landsby, fra en større by. Da den større by blev angrebet af græske pirater, tog lokale beboere, beboerne i landsbyen til Piombino, der efterhånden voksede til at blive i byen det er i dag.

Den antikke by Piombino er den tredje største havn på den vestlige kyst af Italien. Færger fra Piombino i Italien sejler til Golfo Aranci og Olbia på Sardinien og til Portoferraio på den historiske ø Elba i Italien.

Piombino faciliteter

Restauranter og butikker findes i havnen, der giver dig flere faciliteter, end du kan ryste en pind på.

Piombino retninger

Piombino er tydeligt skiltet væk fra SS1 Autostrada.

Piombino - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Piazzale Premuda Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Moby Lines

Piazzale Premuda, I - 57025, Italy

Toremar

Nuova Stazione Marittima, 57025 Piombino, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!