Picton færger

Kort

Bestil tilbud

Picton Ruter

Bestil en færge til Picton med AFerry. Indenlandske tjenester i New Zealand er tilgængelige fra Picton til Wellington færger.

Picton Færgeselskaber

Færger til og fra Picton drives af Bluebridge og Interislander. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Picton, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Picton, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Picton færger med Bluebridge og Interislander er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Picton bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Picton færgehavn
  • Picton færgehavn
  • Picton færgehavn

Om Picton

Du kan på denne side nemt og hurtigt booke din færgeoverfart til eller fra Picton. Når du befinder dig om bord på færgen vil vandet vise tusindvis af nuancer fra den lyseste tyrkis til den mørkeste grøn. Også dyrelivet er storslået og sæler, delfiner og pingviner er et almindeligt syn. Med AFerry.dk vil du altid få et godt tilbud! Se f.eks. fartplaner og de seneste tilbud forneden.

Picton faciliteter

Terminalen i Picton er åben 08:00 til 20:00 mandag til lørdag samt 08:00 til 11:00 hver søndag. Åbningstider kan variere afhængigt af færgesejlplanen. I åbningstiderne er der mulighed for boarding assistance.

Du kan i havnen købe dig adgang til trådløst WIFI og der er derudover en internetcafé.

Picton retninger

I bil Havnen er let at finde i bil, hvis blot man følger de mange skilte. I Marlborough havn, tæt på Picton havn, tilbydes 60 minutters gratis parkering. Langtidsparkering findes cirka 200 meter fra terminalen (nær den gamle togstation). I øjeblikket koster det $ 1 per time eller $ 6 per døgn. Mønter til betaling af billetautomaten kan fås ved Interislander billetkontor.

GPS Hvis du bruger GPS i bilen, kan Interislander terminalerne findes i Points of Interest menuen, som regel under kategorierne transit eller færger. Breddegrad 41. 17.136599999999902 og længdegrad 174.0 0.3084000000006881.

Picton - Rutekort

se kort

Havneadresser

Bluebridge

1 Lagoon Road, Picton, , New Zealand

Interislander

Auckland Street, Central Picton, New Zealand

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!