Pico / Madalena Færger

Kort

Bestil tilbud

Pico / Madalena Ruter

Bestil en færge til Pico / Madalena med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Pico / Madalena til Porto Horta og Porto Velas.

Pico / Madalena Færgeselskaber

Færger til og fra Pico / Madalena drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Pico / Madalena, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Pico / Madalena færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Pico / Madalena bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Pico / Madalena Ferries
  • Pico / Madalena Ferries
  • Pico / Madalena Ferries

Om Pico / Madalena

Madalena er en havn på oen Pico, en o på de portugisiske Azorerne, en ogle 850 miles vest for Portugal i det nordlige Atlanterhav. Madalena har omkring 6.000 indbyggere. Kun en kort koretur væk er vulkanen Ponta do Pico, det hojeste bjerg på Azorerne. De der gor det til toppen vil blive belonnet med en betagende udsigt. Den portugisiske digter Raul Brandao kaldte Pico "Ilha Preta" ("Black Island") på grund af sin sorte vulkanske jord.

Pico / Madalena - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

R Porto - Madalena, 9950 - Madalena, Ilha do Pico, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!