Pescara færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Pescara er den største by i regionen Abruzzo i Italien og tilbyder regelmæssige forbindelser til den kroatiske by Split. Færger til og fra Pescara kan bookes online med AFerry.dk.

  • Pescara færgehavn
  • Pescara færgehavn
  • Pescara færgehavn

Pescara havne faciliteter

Havnen i Pescara har mange nyttige funktioner, herunder en pengeautomat, en reklamefilm center og et par toiletter.

Komme til Pescara

Du kan køre til Pescara fra mange forskellige områder i Italien, give dog ekstra tid til trafikpropper. Toget fra Rom tager lidt længere tid, men det er værd for den fantastiske udsigt.

Om Pescara

Pescara har et ry for at være en fest by, uanset om strandene om sommeren eller længere ind i centrum af byen i Winter. Der er mange berømte diskoteker i byen, som er et besøg værd.

Digteren Gabriele D'Annunzio var en berømt bosiddende i Pescara og bidrog meget til sin nuværende velstand. D'Annunzio er måske bedst kendt for, at være en forløber for Mussolinis fascistiske parti. Han overtog en lille by, og gjort det til sit eget private diktatur i et par år, mens den italienske regering dithered over, hvad med ham at gøre. Han er også faldet en natpotte af gulerødder op på taget af det italienske parlament i protest mod Italiens nederlag i Første Verdenskrig.

Pescara - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Stazione Marittima - Banchina Sud , I-65126 Pescara, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!