Pembroke færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Pembroke Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Pembroke med AFerry. Færger til Pembroke, i Wales, er tilgængelige fra Irland. Du kan tage en færge til Pembroke fra Rosslare.

Pembroke Færgeselskaber

Færger til og fra Pembroke drives af Irish Ferries. Når du leder efter en færge til Pembroke, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Fishguard for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Pembroke færger med Irish Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Pembroke bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Pembroke færgehavn
  • Pembroke færgehavn
  • Pembroke færgehavn

Om Pembroke

Pembroke er det historiske hjemsted for Pembroke Wales Corgi - Dronningen af England er kendt for, at elske denne særlige hunderace, og hun ejer flere. Det var også fødestedet for kong Henry VII. Pembroke var placeringen for nogle af de første undersøiske baser, når ubådskrig var en udvikling koncept.

Pembroke, oversættes nogenlunde fra walisisk som "Lands Ende", og er beliggende i den fjerneste sydvestlige del af Wales. Det er kendt for sit berømte slot, der dominerer hele byen. Færger fra havnen i Pembroke, seljer til Rosslare i Irland og er en af de mest succesfulde ruter mellem England og Irland.

Pembroke faciliteter

Pembroke er en moderne passagerterminal som omfatter cafeer, restauranter og et Turistinformation service.

Pembroke retninger

Fra slutningen af M4, følg A48 til Camarthen før tiltrædelsen A40 vestgående. Når du når St Clears, kør ind på A477, som vil tage dig ind i centrum af Pembroke sig selv.

Pembroke - Rutekort

se kort

Havneadresser

Irish Ferries

Pembroke Dock, Pembrokeshire, SA72 6UF, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!