Patras - Venedig færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger ugentligt
    35 hr
    Få Pris
  • 2 krydsninger ugentligt
    32 hr 1 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Patras til Venedig færger forbinder Grækenland og Italien med ANEK Superfast og Minoan Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Patras til Venedig, viser vi også resultater for Igoumenitza til Venedig for at hjælpe dig med at komme fra Grækenland til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Patras og Venedig. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Patras til Venedig priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Patras til Venedig - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Patras til Venedig rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!