Patras færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Patras Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Patras med AFerry. Færger til Patras, i Grækenland, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Patras fra Ancona, Bari, Brindisi og Venice.

Patras Færgeselskaber

Færger til og fra Patras drives af ANEK Superfast, Grimaldi Lines og Minoan Lines. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Patras, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Patras, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Igoumenitsa, Paxi og Zante for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Patras færger med ANEK Superfast, Grimaldi Lines og Minoan Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Patras bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Patras færgehavn
  • Patras færgehavn
  • Patras færgehavn

Om Patras

Et forlig kan dateres tilbage i mindst 4000 år, hvor centret for moderne Patras nu står. På trods af denne gamle arv, er Patras i høj grad en moderne by: det var den første by i Grækenland at indføre elektriske sporvogne og blev udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2006.

Patras er en af de største byer i Grækenland, og som følge heraf er en større transport-knudepunkt for folk kommer ind og forlader Grækenland. Færger fra Patras, Grækenland "Porten til Vesten", sejler til Ancona, Bari, Brindisi og Venedig i Italien og Igoumenitsa og øerne Korfu og Kefalonia i Grækenland.

Patras faciliteter

Patras er en stor havn, og det siger sig selv, at der er masser af faciliteter, herunder butikker, caféer, restauranter, toiletter og masser af salig aircondition.

Patras retninger

Der er gode vejforbindelser til byer over hele Grækenland, herunder Athen. Der er også et valg af smalsporede jernbane forbindelser med de store byer, hvilket er en interessant måde at rejse ind i Patras. Jo mindre eventyrlystne kan foretrække at tage bussen, og der er en stor busstation nær havnen.

Patras - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANEK Superfast

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Levante Ferries

Patras Ferry Terminal , Patras 262 23, Greece

Grimaldi Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Minoan Lines

South Port (New), Akti Dymeon Street, Patras, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!