Patmos færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Patmos Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Patmos med AFerry. Du kan bruge Patmos til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til De Kykladiske oer og Grækenland. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Patmos til Kalymnos, Kos, Leros, Lipsi, Rhodes og Symi mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Katapola og Piraeus.

Patmos Færgeselskaber

Færger til og fra Patmos drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Patmos, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Patmos, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Patmos færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Patmos bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Patmos færgehavn
  • Patmos færgehavn
  • Patmos færgehavn

Om Patmos

I kirken tradition, blev St. John fængslet på øen Patmos, og det var angiveligt fra Patmos, at han skrev sin berømte (og ganske trippy) Åbenbaring St John. Dette var en af de mest kontroversielle bøger, der dukkede op i Bibelen, og det var flere århundreder, for den blev anerkendt som værende inspireret af alle de forskellige kirker.

øen Patmos ligger i Dodekaneserne vifte af øer og har været berømt i hele historien - om nogle af den tid, det har været kendt som et sted for eksil og fængsel. I dag, Patmos er et fantastisk sted at besøge og færger gå fra Patmos til andre øer i Dodekaneserne regionen såvel som til Piræus på det græske fastland.

Patmos faciliteter

Faciliteterne i Patmos havn er grundlæggende, men byen Skala er ikke langt væk og tilbyder en mere omfattende udvalg af faciliteter.

Patmos retninger

Havnen er placeret i byen Skala og er tydeligt skiltet over hele øen. Regelmæssige busser og taxaer forbinder denne port med resten af øen.

Patmos - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Patmos Port, Patmos 85001, Greece

Blue Star Ferries

Patmos Port, Patmos 85001, Greece

Dodekanisos Seaways

Patmos Port, Patmos 85001, Greece

Hellenic Seaways

Patmos Port, Patmos, 85001, Greece.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!