Panarea færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Panarea Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Panarea med AFerry. Du kan bruge Panarea til at tage færger omkring De Æoliske oer og også til Italien og Sicilien. Indenlandske tjenester i De Æoliske oer er tilgængelige fra Panarea til Lipari og Salina mens færger væk fra De Æoliske oer sejle til Milazzo og Napoli.

Panarea Færgeselskaber

Færger til og fra Panarea drives af Liberty Lines og SNAV. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Panarea, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Panarea, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Panarea færger med Liberty Lines og SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Panarea bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Panarea færgehavn
  • Panarea færgehavn
  • Panarea færgehavn

Om Panarea

Året rundt er der kun omkring 300 beboere, men i sommermånederne befolkningen svulmer dramatisk som turister flokkes i. øen er også kendt for at være et populært rejsemål blandt kendis jet-set, så du skal ikke blive overrasket, hvis du stoder på et par paparazzo under dit ophold. Det er derfor nødvendigt at booke indkvartering langt foran, at der sikres et sted at sove i løbet af sommermånederne.

Panarea er en lille klippeø ud for Siciliens kyst, som kun kan nås med færge. Det giver også en fantastisk udsigt over den nærliggende vulkan ø Stromboli, som ofte behager gæster med regelmæssige erruptions. Færger sejler fra Panarea til Napoli.

Panarea faciliteter

Faciliteter er minimal, men der vil være et godt udvalg af restauranter og caféer i gåafstand fra havnen.

Panarea retninger

Det bør ikke være alt for hårdt - øen har ikke engang veje. Bare stræb efter, hvor folk er, og du skal kunne se havnen.

Panarea - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Scalo Ditella , I - 98050 Panarea , Italy

Liberty Lines

Panarea, 98055 Lipari ME, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!