Palma færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Palma Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Palma med AFerry. Du kan bruge Palma til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra Palma til Ibiza, Mahon og San Antonio mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Barcelona, Denia, Gandia og Valencia.

Palma Færgeselskaber

Færger til og fra Palma drives af Balearia og Trasmediterranea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Palma, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Palma, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Alcudia for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Palma færger med Balearia og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Palma bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Barcelona - Palma de Mallorca
(Trasmediterranea)
DKK577
  • Booked: Wednesday, October 21, 2020
  • Rejs: Thursday, November 5, 2020 - Monday, November 9, 2020
  • Cykel + 1
  • Palma færgehavn
  • Palma færgehavn
  • Palma færgehavn

Om Palma

Nogle områder, f.eks S'Arenal distriktet Palma, appellerer til britiske og andre nordeuropæiske pakke turister, der kommer for sol, sjov og sport. Men hovedstaden i Palma de Mallorca har mange historiske steder værd at se, og et overraskende antal af landsbyer og landdistrikter har stadig meget af den charme, som tiltrak besøgende og udstationerede til øen i dagene før udvej hoteller.

Palma er den største by og færgehavn på øen Mallorca, som er den største, mest befolkede og mest besøgte af de Baleariske øer. Færger fra havnen i Palma sejler til havnene i Barcelona, ​​Ibiza, Valencia, Denia og Mahon med operatørerne Trasmediterranea, Balearia og Iscomar.

Palma faciliteter

Palma havn tilbyder en lang række havne faciliteter.

Palma retninger

Kørsel på de vigtigste veje er ganske enkel og der er gode motorveje og nationale veje, som tager dig til de fleste steder på øen.

Der er to jernbaner på Mallorca. Den ene til Soller er en fantastisk måde at nyde den spektakulære udsigt over Tramuntana bjergkæden.

I byen Palma, er billetprisen beregnes ved en meter plus tillæg (lufthavn, havn, ekstra bagage, ekstra passagerer osv.). Inter-Village tarif anvendelse til resten af øen.

Bus er den mest økonomiske måde at besøge Palma og Mallorca. Forskellige busselskaber køre tjenesteydelser mellem Palma og resten af ​​Mallorca, såvel som mellem de forskellige landsbyer. I Palma er der fire gader fra, hvor du kan fange busser. Alle af dem er beliggende nær Plaza Plaza Espana. Palma (EMT) - bus kører 22 buslinjer i og omkring Palma som alle stop ved Plaza Espana.

Palma - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Estación Marítima 3, 07015, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, 2, Muelle de Peraires, C.P. 07015, Balearics

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!