Palermo færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Palermo Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Palermo med AFerry. Færger til Palermo, i Sicilien, er tilgængelige fra Italien, Sardinien og Tunesien. Du kan tage en færge til Palermo fra Cagliari, Civitavecchia, Genoa, Livorno, Napoli, Salerno og Tunis.

Palermo Færgeselskaber

Færger til og fra Palermo drives af Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Palermo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Palermo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Catania, Messina og Termini Imerese for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Palermo færger med Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Palermo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Palermo færgehavn
  • Palermo færgehavn
  • Palermo færgehavn

Om Palermo

Palermo har været Siciliens hovedstad siden længe før de gamle grækere. Den nåede sit kulturelle højde under den arabiske besættelse, da det blev kendt for den høje kvalitet af sine moskeer og paladser og deres levende haver, er mange af, som stadig er et besøg værd i dag. I dag er det også hjemsted for flere vigtige vinproducenter.

Palermo er den største havn på øen Sicilien, og tilbyder regelmæssige forbindelser mellem Sicilien, det italienske fastland og Nordafrika.

Palermo faciliteter

Palermo havn tilbyder et grundlæggende niveau af faciliteter. Det er også i hjertet af byen, hvilket betyder at du aldrig mere end fem minutters gang væk fra en café eller restaurant, der serverer en fremragende kvalitet af mad og drikke.

Palermo retninger

Palermo er godt tjent med hurtige tog og busser til destinationer over hele Sicilien. Det er også godt skiltet fra hele øen.

Palermo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Grandi Navi Veloci

Calata Marinai D'Italia, 90139 Palermo, Italy

Grimaldi Lines

Molo Vittorio Veneto Nord, 90133, Sicily

SNAV

Banchina Quattro Venti , I-90142 Palermo, Sicily

Tirrenia di Navigazione

Calata Marinai d'Italia Porto, 90139 Palermo, Italy

Liberty Lines

Molo Crispi 2 e 3, 90133 Palermo, Sicily, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!