Paldiski - Kapellskär færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 6 krydsninger ugentligt
    9 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Paldiski til Kapellskär færger forbinder Estonien og Sverige med DFDS. Udover at sammenligne priser og tider for Paldiski til Kapellskär, viser vi også resultater for Tallinn til Stockholm for at hjælpe dig med at komme fra Estonien til Sverige til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Paldiski og Kapellskär. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Paldiski til Kapellskär - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Paldiski til Kapellskär rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!