Paldiski Færger

Kort

Bestil tilbud

Paldiski Ruter

Bestil en færge til Paldiski med AFerry. Færger til Paldiski, i Estonien, er tilgængelige fra Sverige. Du kan tage en færge til Paldiski fra Kapellskar.

Paldiski Færgeselskaber

Færger til og fra Paldiski drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Paldiski, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Tallinn for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Paldiski færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Paldiski bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Paldiski Ferries
  • Paldiski Ferries
  • Paldiski Ferries

Om Paldiski

På oen Pakri i nordlige Estland ligger byen og Ostersohavnen i Paldiski. Paldiski var oprindeligt en svensk bosættelse, da den blev en russisk flådebase i det 18. århundrede. Da det skiftede hænder til Estland blev det stavet Baltiski, og i 1933 blev den estiske udtale Paldiski det officielle navn. Byen serveres af Paldiski Port med færgeforbindelser til Kapellskar i Sverige.

Paldiski - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS LISCO

Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 768 05 Paldiski, Estonia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!