P&O Irish Ferries

P&O Irish Ferries
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke P&O Irish Sea færger til Larne, Troon, Liverpool, Dublin og Cairnryan. P&O Express (hurtigfærge) tager kun en time om at sejle dig fra England til Irland og hvis du foretrækker en mere rolig tur, kan P&O Superferries sejle dig over på to timer. AFerry.dk har altid billige P&O Irish Sea Ferries billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Oversigt

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

P&O Irish Ferries Ruter

Tilbud

  • Booking er altid let med AFerry
  • Føl dig trygge booking med
  • Spar penge ved at sammenligne tider og ruter til din færge

P&O Irish Sea sejlplan efter sæson

Troon til Larne er en sommerrute og sejler kun fra marts til oktober.


Ombord P&O Irish Sea ferries

P&O Irish Sea Ferries er under konstant modernisering for at give dig den bedste rejse med alle de bedste faciliteter. Du kan blandt andet finde restauranter og barer, som serverer frisk mad og vin, et cafeteria, toldfrie butikker, og mange flere ting, til at gøre din rejse fantastisk. Du kan også vælge mellem lækre kahytter og forskellige behagelige sæder.

Inkluderet i prisen

Måltider for alle passagerer er inkluderet i prisen på de længere ruter. Du tilbydes en 3-retters menu ved afgang og morgenmad ved ankomst. Derudover er der gratis te, kaffe og frugt juice under hele overfarten.

video

P&O Irish Ferries YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!