Kiel færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kiel Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Kiel med AFerry. Færger til Kiel, i Tyskland, er tilgængelige fra Litauen, Norge og Sverige. Du kan tage en færge til Kiel fra Gothenburg, Klaipeda og Oslo.

Kiel Færgeselskaber

Færger til og fra Kiel drives af Color Line, DFDS og Stena Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Kiel, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Kiel, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Rostock, Sassnitz og Travemunde for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Kiel færger med Color Line, DFDS og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Kiel bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Kiel færgehavn
  • Kiel færgehavn
  • Kiel færgehavn

Om Kiel

Kiel havn er placeret i bunden af ​​Kiel Fjord på bugten Kiel i det sydøstlige hjørne af østersøen, og er en af de mest varierede havne i østersøen. Den gunstige geografiske position, dybvandshavn faciliteter og den direkte forbindelse til indre vandveje, jernbane-og vejnet gør Kiel havn lige attraktive for godshåndtering og passagerer.

Med mere end 50 planlagte afgange om ugen, har Kiel havn et fintmasket net af rutetrafik til næsten hver havne destination i den baltiske region. Takket være fremsynede havnepolitik og konstant investering, er Kiel færgehavn blevet et knudepunkt for international betydning.

Kiel faciliteter

Kiel havn har forskellige moderne terminaler for passagerfærger og krydstogtskibe. Norwegenkai og Schwedenkai (inkl. Bollhörnkai-Nord) er de to terminaler som sejler fra Kiel til Göteborg og Oslo-ruterne.

Norwegenkai terminal betragtes som en af de bedste terminaler på den tyske kyst. Denne terminal tjener Color Line skibe, der tilbyder en daglig rute mellem Kiel og Oslo. Denne terminal har kapacitet til omkring 2500 passagerer og har første klasses passagerer faciliteter.

Schwedenkai (inkl. Bollhörnkai-Nord) er på den vestlige bred af Kiel Fjord tæt på byens centrum. Stena Line driver en daglig service fra Kiel til Gøteborg herfra.

DFDS LISCO færger sejler fra Kiel Ostuferhafen.

Alle passagerterminaler er tæt på centrum, og der er inter-terminal- og jernbaneforbindelser fra overalt og parkeringsmuligheder uden alle de terminaler.

Kiel retninger

Kør til Kiel via A7 / A215 (Hamburg - Kiel Highway) og følg skiltene til den ønskede terminal. Følg skiltene til "Fähre" og senere "Norwegenkai" eller "Fähre Oslo" for at komme til Norwegenkai terminalen og følg skiltene til "Fähre" og senere "Schwedenkai" eller "Fähre Gteborg" for at komme til Schwedenkai terminal.

Kiel togstation har direkte forbindelser til det tyske jernbanenet. Derefter er det kun et par minutters gang over Hörnbrücke fodgængerbro til terminalerne. Fra byens centrum, er det kun 5 til 10 minutters gang til terminalerne.

Kiel - Rutekort

se kort

Havneadresser

Color Line

Norwegenkai, Kiel-Gaarden, 24143, Germany

DFDS LISCO

Ostuferhafen 15, 24149 Kiel, Germany

Stena Line

Stena Line Scandinavia AB, Schwedenkai 1, D-24103, Germany

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!