Oslo - Frederikshavn færger

Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 7 krydsninger ugentligt
    10 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Oslo til Frederikshavn - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Oslo til Frederikshavn rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Oslo

Oslo er hovedstaden i Norge, og byder på mange seværdigheder og attraktioner for nysgerrige besøgende.


Om Frederikshavn

Mere end 3 millioner passagerer passerer gennem Frederikshavns havn takket være de gode forbindelser til resten af ​​de europæiske motorveje og jernbaner.

Frederikshavn er en lille fiskerby, som går tilbage til 1500-tallet med nogle rester fra Stenalderens beboelse, som stadig er flere steder. Frederikshavn er berømt for rodspætte fisk.

Nogle af de turistattraktioner Frederikshavn, byder på, er Krudttårnet (et militærhistorisk museum), Bangsbomuseet (en gammel ejendom og herregård med skærme af navigationsinstrumenter og byens historie) og Ellingåskib, (rekonstruerede resterne af et 12. århundrede vikingeskib).

På den anden side er resten af ​​byen en komplet kontrast og har et moderne udseende til det karakteriseret med moderne bygninger, livlige natklubber, koncertsale, travle shopping gader og en international atmosfære med en række af spisesteder, i og omkring, bymidte.

Frederikshavn har derfor en masse at byde på uanset hvilken måde du ønsker at udforske byen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!