Oslo færge

  • Sammenlign tider og priser for Oslo

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Oslo Færge - Priser fra 2 648 DKK

Bestil en færge til Oslo med AFerry. Færger til Oslo, i Norge, er tilgængelige fra Danmark og Tyskland. Du kan tage en færge til Oslo fra Copenhagen, Frederikshavn og Kiel.

Oslo Færgeselskaber

Færger til og fra Oslo drives af Color Line, DFDS og Stena Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Oslo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Oslo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Bergen, Kristiansand og Langesund for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Oslo færger med Color Line, DFDS og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Oslo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Oslo Ruter

Om Oslo

Oslo er hovedstaden i Norge, og byder på mange seværdigheder og attraktioner for nysgerrige besøgende.

Oslo faciliteter

Der er en lille café og ventesal i selve terminalen, med mere omfattende faciliteter en kort gåtur væk. Havnen er fuldt tilgængelige for handicappede.

Oslo retninger

Når du kører af motorvejen, følg skiltene mod centrum af Oslo, indtil du begynder at se tegn, som peger mod færgehavnen. Hovedbanegården er også en kort afstand fra havnen, og kan let gåes.

Oslo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!