Osaka færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Osaka Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Osaka med AFerry. Du kan bruge Osaka til at tage færger omkring Japan og også til South Korea. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Osaka til Beppu mens færger væk fra Japan sejle til Busan.

Osaka Færgeselskaber

Færger til og fra Osaka drives af Panstar Cruise Line og Sunflower Ferry. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Osaka, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Osaka, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Osaka færger med Panstar Cruise Line og Sunflower Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Osaka bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Osaka færgehavn
  • Osaka færgehavn
  • Osaka færgehavn

Om Osaka

Osaka er den tredjestørst befolkede by i Japan efter Tokyo og Yokohama. Byen er hjemsted for mange underholdning og kunstscene spillesteder, herunder bl.a. the National Bunraku Theatre, hvor der ofte udføres et traditionelt dukketeater. Du kan også lære mere om den japanske kultur i the National Museum of Art.

Sport er populært i Osaka, som har to baseball hold, et basket hold og mange sumobrydere. Især det sidste er et besøg værd, hvis du ønsker at se noget typisk japansk.

Osaka faciliteter

I nærheden af havnen finder du to internationale lufthavne, et stort togstation samt bustjenester.

Osaka - Rutekort

se kort

Havneadresser

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!