Oran færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Oran Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Oran med AFerry. Færger til Oran, i Algeriet, er tilgængelige fra Spanien. Du kan tage en færge til Oran fra Alicante, Almeria, Barcelona og Marseille.

Oran Færgeselskaber

Færger til og fra Oran drives af Algerie Ferries og Trasmediterranea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Oran, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Oran, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Algiers og Mostaganem for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Oran færger med Algerie Ferries og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Oran bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Oran færgehavn
  • Oran færgehavn
  • Oran færgehavn

Om Oran

Oran ligger i det nordvestlige Algeriet, på Middelhavskysten, og er hovedstaden i Oran provinsen. Oran har haft en farverig fortid, ser besættelse fra den spanske, osmannerne og det franske. I dag Oran er et vigtigt handelscentrum, med sin internationale havn tilbyder mange passager-og godstrafikken.

Oran rige historie har efterladt byen med et væld af historiske og kulturelle skatte, den mest berømte af, som at være det 17. århundrede Qasr el-Bey (Bey slot). Også et besøg værd, er Santa Cruz spanske kirke, og byens mange museer og moskeer.

Oran er udstyret med mange faciliteter for turister, og har en bred vifte af hoteller, biografer, teatre, kunst centre og restauranter.

Oran havn ligger nord for byen, og giver vigtige færgeforbindelser fra Algeriet til Spanien og Frankrig.

Oran faciliteter

Oran havn har en række faciliteter og tjenesteydelser sin nærhed til byens centrum giver passagererne let adgang til byens faciliteter.

Oran retninger

Oran er let tilgængelig ad vejen, via N2, N11 og N4 motorveje ind til byen.

Oran - Rutekort

se kort

Havneadresser

Algerie Ferries

Route Sidi M'hamed, Oran, Algeria

Corsica Linea

Route Sidi M'hamed, Oran, Algeria

Trasmediterranea

Route Sidi M'hamed, Oran, Algeria

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!