Oran - Almeria færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger ugentligt
    6 hr
    Få Pris

Oran til Almeria færger forbinder Algeriet og Spanien med Trasmediterranea.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Oran og Almeria. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Oran til Almeria - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Oran til Almeria rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


om Oran

Oran ligger i det nordvestlige Algeriet, på Middelhavskysten, og er hovedstaden i Oran provinsen. Oran har haft en farverig fortid, ser besættelse fra den spanske, osmannerne og det franske. I dag Oran er et vigtigt handelscentrum, med sin internationale havn tilbyder mange passager-og godstrafikken.

Oran rige historie har efterladt byen med et væld af historiske og kulturelle skatte, den mest berømte af, som at være det 17. århundrede Qasr el-Bey (Bey slot). Også et besøg værd, er Santa Cruz spanske kirke, og byens mange museer og moskeer.

Oran er udstyret med mange faciliteter for turister, og har en bred vifte af hoteller, biografer, teatre, kunst centre og restauranter.


Om Almeria

Navnet Almeria kommer fra det arabiske Al-Mariyat, som betyder "Havets spejl". Almeria er en hyggelig og stor by, som både kan tilbyde en afslappende, spændende og en kultural ferie.

Alternative Ruter

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!