Oma - Hakodate færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 2 krydsninger dagligt
    1 hr 30 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Oma til Hakodate er en indenrigsrute i Japan, med Tsugaru Kaikyo Ferry. Udover at sammenligne priser og tider for Oma til Hakodate, viser vi også resultater for Aömori til Hakodate for at hjælpe dig med at komme omkring Japan til den bedste tid, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Oma og Hakodate. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Oma til Hakodate - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Oma til Hakodate rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Oma

Oma ligger i den nord-østlige del af Aomori, hvor økonomien i høj grund understøttes af lokalt fangede fisk. Stedet er derfor perfekt, hvis du er til tun, søpindsvin, rogn eller blæksprutte! Oma er også en populær ramme for mange japanske film og tv-serier.

Rutebeskrivelse

Den bedste måde at komme til Oma er ad motorvejen ved hjælp af enten rute 279 eller rute 338.


Om Hakodate

Hakodate er den største havn på øen Hokkaido i Japan. Spektakulære scener venter på toppen af ​​Mt. Hakodate, især om natten, når hele byen lyser op. Du kan køre op ad bjerget i sommermånederne (slutningen af ​​april-november).

Hvis du ønsker at prøve nogle af de lokale fisk og skaldyr, er morgenmarkedet stedet at være. Bugten er fyldt med mange kvalitetsfisk og skaldyr, som bliver fanget af den lokale befolkning

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!