Oma færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Oma med AFerry. Indenlandske tjenester i Japan er tilgængelige fra Oma til Hakodate.

Oma Færgeselskaber

Færger til og fra Oma drives af Tsugaru Kaikyo Ferry. Når du leder efter en færge til Oma, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Aomori for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Oma færger med Tsugaru Kaikyo Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Oma bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Oma færgehavn
  • Oma færgehavn
  • Oma færgehavn

Om Oma

Oma ligger i den nord-østlige del af Aomori, hvor økonomien i høj grund understøttes af lokalt fangede fisk. Stedet er derfor perfekt, hvis du er til tun, søpindsvin, rogn eller blæksprutte! Oma er også en populær ramme for mange japanske film og tv-serier.

Oma retninger

Den bedste måde at komme til Oma er ad motorvejen ved hjælp af enten rute 279 eller rute 338.

Oma - Rutekort

se kort

Havneadresser

Tsugaru Kaikyo Ferry

Oma ferry terminal, 039-4601, Aomori-ken, Shimokita-gun, Oma-machi, Netanai 10, Japan

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!