Olbia - Livorno færger

Kort

Bestil tilbud

 • 1 krydsninger dagligt
  6 hr 55 min.
  Få Pris
 • 1 krydsninger dagligt
  8 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

Olbia til Livorno færger forbinder Sardinien og Italien med Grimaldi Lines og Moby Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Olbia til Livorno, viser vi også resultater for 6 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sardinien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Arbatax til Genoa
 • Golfo Aranci til Livorno
 • Golfo Aranci til Piombino
 • Olbia til Genova
 • Olbia til Piombino
 • Porte Torres til Genova

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Olbia og Livorno. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Olbia til Livorno priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Olbia til Livorno - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Olbia til Livorno rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Olbia

Mere end 3 millioner passagerer og 5 millioner tons gods passerer gennem Olbia havn hvert år. Olbia havn er opdelt i tre områder Cocciani Port, den interne port bruges til små krydstogtskibe, Isola Bianca Port for ro-ro skibe og det nye område ved at blive bygget for de store krydstogtskibe.


Om Livorno

Livorno er en af de vigtigste færgehavne i Italien, der tilbyder afgange til både Korsika og Sardinien, og er også en af ​​landets største havnebyer. Livorno er omgivet af smuk natur og hav med en vidunderlig natur med rige parker.

Du kan sejle fra Livorno havn til Bastia, Golfo Aranci, Barcelona, Porto Vecchio og Olbia og Tanger (Marokko) med Corsica-Sardinia Ferries, Grimaldi Ferries Prestige og Moby Lines og til Capraia med Toremar.

Freight Leaders Club har erklæret Livorno havn, den største havn i regionen, på grund af de strukturer og faciliteter på pladsen, som tager højde for enhver form for skibet og overfører enhver kategori af varer.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!