Olbia færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Olbia Ruter

Bestil en færge til Olbia med AFerry. Færger til Olbia, i Sardinien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Olbia fra Civitavecchia, Genoa, Livorno og Piombino.

Olbia Færgeselskaber

Færger til og fra Olbia drives af Grimaldi Lines, Moby Lines og Tirrenia di Navigazione. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Olbia, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Olbia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Arbatax, Cagliari og Golfo Aranci for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Olbia færger med Grimaldi Lines, Moby Lines og Tirrenia di Navigazione er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Olbia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Livorno - Olbia
(Grimaldi Lines)
DKK1,141
 • Booked: Friday, September 4, 2020
 • Rejs: Friday, September 25, 2020 - Friday, October 9, 2020
 • Personbil + 2
Livorno - Olbia
(Moby Lines)
DKK1,098
 • Booked: Wednesday, September 9, 2020
 • Rejs: Sunday, September 13, 2020 - Thursday, September 24, 2020
 • Personbil + 2
Genova - Olbia
(Grandi Navi Veloci)
DKK228
 • Booked: Saturday, September 5, 2020
 • Rejs: Saturday, September 12, 2020 (enkelt)
 • 2 Voksne (Foot passenger)

Tilbud

 • Olbia færgehavn
 • Olbia færgehavn
 • Olbia færgehavn

Om Olbia

Mere end 3 millioner passagerer og 5 millioner tons gods passerer gennem Olbia havn hvert år. Olbia havn er opdelt i tre områder Cocciani Port, den interne port bruges til små krydstogtskibe, Isola Bianca Port for ro-ro skibe og det nye område ved at blive bygget for de store krydstogtskibe.

Olbia havn ligger på den nordøstlige side af Sardinien i Italien, og det er en af de vigtigste forbindelser mellem Sardinien og den italienske halvø.

Olbia faciliteter

Olbia havn tilbyder en komplet vifte af tjenester og faciliteter til færger, krydstogtskibe og fragtskibe.

Olbia retninger

Fra den nordlige del af Sardinien, tag SS125, denne provinsielle vej bringer dig direkte til Olbia færgehavn. Hvis du kommer fra den vestlige del af Sardinien, tag SS127. Fra syd tag SS131. Du skal først følge skiltene mod Olbia, derefter til Porto di Olbia (Olbia Port).

Lufthavnen er kun fem kilometer fra Olbia færgehavn, hvilket giver gode tog, bus, taxi og leje-en-bil faciliteter.

Olbia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Grimaldi Lines

Passenger Terminal, Viale Isola Bianca, Port of Olbia, I-07026, Sardinia

Moby Lines

Stazione Marittima, Isola Bianca, I-07026, Sardinia

SNAV

Stazione Marittima - Isola Bianca , I-07026 Olbia, Sardinia

Tirrenia di Navigazione

Banchina Isola, Bianca Italia, Sardinia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!