Olbia - Civitavecchia færger

Kort

Bestil tilbud

 • 7 krydsninger ugentligt
  6 hr 30 min.
  Få Pris
 • 1 krydsninger dagligt
  8 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

Olbia til Civitavecchia færger forbinder Sardinien og Italien med Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione. Udover at sammenligne priser og tider for Olbia til Civitavecchia, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Sardinien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

 • Arbatax til Civitavecchia
 • Cagliari til Civitavecchia
 • Cagliari til Napoli
 • Porte Torres til Civitavecchia

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Olbia og Civitavecchia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Olbia til Civitavecchia priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Olbia til Civitavecchia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Olbia til Civitavecchia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Olbia

Mere end 3 millioner passagerer og 5 millioner tons gods passerer gennem Olbia havn hvert år. Olbia havn er opdelt i tre områder Cocciani Port, den interne port bruges til små krydstogtskibe, Isola Bianca Port for ro-ro skibe og det nye område ved at blive bygget for de store krydstogtskibe.


Om Civitavecchia

Civitavecchia havn har adgang til det bedste nationale og europæiske vej-og jernbanenet.

Civitavecchia (betyder "gamle by"), tog hovedparten af ​​de to verdenskrige på grund af dets strategiske betydning som en romersk havn, og i den tid blev de fleste af byens arkæologiske skatte og gamle bygninger ødelagt.

Men nogle af de interessante steder, der stadig er tilbage, er Fort Michelangelo fra det 16. århundrede og Piazza Leandra sammen med nogle interessante varme badekilder fra romertiden.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!