Nynashamn færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Nynashamn Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Nynashamn med AFerry. Færger til Nynashamn, i Sverige, er tilgængelige fra Letland og Polen. Du kan tage en færge til Nynashamn fra Gdansk og Ventspils.

Nynashamn Færgeselskaber

Færger til og fra Nynashamn drives af Polferries og Stena Line. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Nynashamn, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Nynashamn, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Helsinki, Karlskrona og Ystad for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Nynashamn færger med Polferries og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Nynashamn bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Nynashamn færgehavn
  • Nynashamn færgehavn
  • Nynashamn færgehavn

Om Nynashamn

Nynashamn havn (staves Nynäshamn) er en af de største havne i Stockholm, og ligger omkring 9km syd for hovedstaden. Både transport af fragt og passagerer rejser fra Nynäshamn. Nynäshamn havn er en moderne passager-og Ro-Ro havn.

Nynashamn faciliteter

I terminal bygningen har du adgang til: Ankomst/Afgangs hal, Kiosk (Åbningstiderne kan variere efter skibenes rejsestider), Computere med internet adgang, Elevator, Korestole (til rådighed for passagererne)

Nynashamn retninger

Med bil: Fra Stockholm, tag rute 73 syd fra Årsta eller Gullmarsplan.

Fra Södertälje, tag rute 225, og bliv på denne vej, indtil den ophører ved havnen, i Nynäshamn.

Hvis du rejser til internationale destinationer i Letland eller Polen brug indgangen B til havnen.

Med tog eller bus: Du kan rejse mellem Stockholm og Nynäshamn med toget (skift tog i Västerhaninge). Terminalbygningen på Nynäshamn er ca 400m nord for, hvor toget stopper.

Der er også lufthavnsbusforbindelser, der kører i henhold til Gotland færge ankomster og afgange.

Nynashamn - Rutekort

se kort

Havneadresser

Polferries

Färjeterminalen, 149 30, Nynäshamn, Sweden

Stena Line

Burger Sweden AB, Färjeterminalen, S-14930 Nynäshamn, Sweden

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!