NorthLink

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke Northlink færger til Aberdeen, Kirkwall, Lerwick, Stromness og Scrabster. NorthLink Ferries forbinder de nordlige øer med færger der er designet til at give dig den behageligste rejse. AFerry.dk har altid billige Northlink billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

North Link Ferries Ruter

 • NorthLink
 • NorthLink
 • NorthLink

Ombord NorthLink Ferries

Hver af NorthLink færgerne har store lounges, barer, legearealer for børn, restauranter og hyggelige en-suite kahytter. På længere ruter, kan du finde en biograf, som viser de seneste film.

Rejser med kæledyr

Du kan tage dit kæledyr med på NorthLink færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Kæledyr, pånær førehunde, skal blive i bure på bildækket, som der er sørget for ombord. På længere rejser er der områder designet til, at du kan gå og lege med dit kæledyr.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

North Link Ferries havne

Skotland

Orkneyøerne

 • Stromness

  Port Address: Ferry Road
  KW16 3BH
  Orkney Islands

  Stromness havn

 • Kirkwall

  Port Address: The Pier,Kirkwall
  KW15 1HU
  Orkney Islands

  Kirkwall havn

Shetlandsøerne

 • Lerwick

  Port Address: Holmsgarth Terminal, Holmsgarth
  ZE1 0PR
  Shetland Islands

  Lerwick havn

video

North Link Ferries YouTube video