NorthLink

Kort

Bestil tilbud

Med AFerry.dk kan du booke Northlink færger til Aberdeen, Kirkwall, Lerwick, Stromness og Scrabster. NorthLink Ferries forbinder de nordlige øer med færger der er designet til at give dig den behageligste rejse. AFerry.dk har altid billige Northlink billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Oversigt

Ruter:
8
Korteste krydsning:
Scrabster - Stromness
1 hr 30 min.
Mest populære rute:

North Link Ferries Ruter

Tilbud

  • Book færger til Scotland, Orkney og Shetlandsoerne
  • Book færger til Scotland, Orkney og Shetlandsoerne

Ombord NorthLink Ferries

Hver af NorthLink færgerne har store lounges, barer, legearealer for børn, restauranter og hyggelige en-suite kahytter. På længere ruter, kan du finde en biograf, som viser de seneste film.

Rejser med kæledyr

Du kan tage dit kæledyr med på NorthLink færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

Kæledyr, pånær førehunde, skal blive i bure på bildækket, som der er sørget for ombord. På længere rejser er der områder designet til, at du kan gå og lege med dit kæledyr.

Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

video

North Link Ferries YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!