NorthLink

North Link Ferries
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry.dk kan du booke Northlink færger til Aberdeen, Kirkwall, Lerwick, Stromness og Scrabster. NorthLink Ferries forbinder de nordlige øer med færger der er designet til at give dig den behageligste rejse. AFerry.dk har altid billige Northlink billetter og viser altid alle de seneste tilbud.

Oversigt

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

North Link Ferries Ruter

  Tilbud

  • Book færger til Scotland, Orkney og Shetlandsoerne
  • Book færger til Scotland, Orkney og Shetlandsoerne

  Ombord NorthLink Ferries

  Hver af NorthLink færgerne har store lounges, barer, legearealer for børn, restauranter og hyggelige en-suite kahytter. På længere ruter, kan du finde en biograf, som viser de seneste film.

  Rejser med kæledyr

  Du kan tage dit kæledyr med på NorthLink færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

  Kæledyr, pånær førehunde, skal blive i bure på bildækket, som der er sørget for ombord. På længere rejser er der områder designet til, at du kan gå og lege med dit kæledyr.

  Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  video

  North Link Ferries YouTube video

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!