Nisyros færge

Kort

Bestil tilbud

Nisyros Ruter

Bestil en færge til Nisyros med AFerry. Du kan bruge Nisyros til at tage færger omkring De Dodekanesiske øer og også til . Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Nisyros til Kos, Rhodes og Tilos mens færger væk fra De Dodekanesiske øer sejle til Piraeus.

Nisyros Færgeselskaber

Færger til og fra Nisyros drives af Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Nisyros, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Nisyros, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Nisyros færger med Blue Star Ferries og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Nisyros bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Nisyros færgehavn
  • Nisyros færgehavn
  • Nisyros færgehavn

Om Nisyros

Omgivet af den græske mytologi, er Paloi og øen Nisyros perfekte steder for antikkens historie entusiaster. Paloi sagdes at være bygget på ruinerne af en gammel by, er knyttet til terapeutiske romerske bade, der var der tusinder af år siden. Det er også legenden, at øen blev oprettet efter Poseidon, den græske gud af havet, spiddet en Titan, Polyvotis, med sin trefork, og hvis kraft var så stærk, tilsyneladende delt øen Kos i to, Kos og Nisyros.

øen i sig selv er idyllisk, fredeligt og meget laidback, med fantastiske strande, som er perfekt til snorkling og windsurfing, to meget populære sportsgrene i Cycladean regionen. I hovedstaden, Mandraki kan du nyde den venlige natten atmosfære, der tiltrækker så mange mennesker til øen hvert år. En attraktion, er den eneste aktive vulkan i de græske øer - den crator som du kan gå ind og se de dampende ventilationshullerne tæt på!

Havnen i Nisyros er beliggende i landsbyen Paloi, en fremragende fisker landsby, hvor du kan finde en fantastisk strand, som er perfekt til en kølig dukkert i det azurblå vand. Du kan finde færger fra Nisyros til andre øer i Dodekaneserne gruppen og direkte til det græske fastland.

Nisyros faciliteter

Nisyros er en lille havn, og faciliteter på selve havnen er begrænsede. Men hovedbyen, Paloi, er kun en kort gåtur væk, hvor du kan finde den normale udvalg af butikker og restauranter.

Nisyros retninger

Nisyros har en lille vejnet, der gør det nemt for turister at rejse, som også er i stand til at finde Paloi havn fra næsten alle steder på øen yderst simpel.

Der er også en lille bus service på Nisyros, der går til og fra Paloi og Mandraki, samt andre, mindre landsbyer på øen.

Nisyros - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Nisyros Port, Mandraki, Nisyros , Greece

Blue Star Ferries

Nisyros Port, Mandraki, Nisyros , Greece

Dodekanisos Seaways

Epar.Od. Palon, , Mandraki 853 03. Nisyros, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!