Nice færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Nice Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Nice med AFerry. Færger til Nice, i Frankri, er tilgængelige fra Korsika og Sardinien. Du kan tage en færge til Nice fra Ajaccio, Bastia, Golfo Aranci, Ile Rousse og Porto Vecchio.

Nice Færgeselskaber

Færger til og fra Nice drives af Corsica-Sardinia Ferries og Moby Lines. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Nice, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Nice, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Marseille, Savona og Toulon for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Nice færger med Corsica-Sardinia Ferries og Moby Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Nice bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Bastia - Nice
(Corsica-Sardinia Ferries)
DKK1,933
  • Booked: Wednesday, October 21, 2020
  • Rejs: Saturday, October 31, 2020 (enkelt)
  • Varevogn + 2
  • Nice færgehavn
  • Nice færgehavn
  • Nice færgehavn

Om Nice

Nice er den 5. største by i Frankrig og en af de mest besøgte byer efter Paris, primært af engelske, amerikanske, skandinaviske og italienske turister. Nice har strækninger af hvide sandstrande og er tæt på den berømte by Cannes.

Nice tilbyder en række aktiviteter og faciliteter fra logi og spisestue, til shopping, solbadning og svomning. Biografer, teatre, opera og museer er alle på dit dør skridt. Alternativt kan du blot slentre langs Promenade des Anglais og nyde den fantastiske udsigt.

Nice har mange smukke torve at besøge, herunder Place Massena, som er en af de mest repræsentative i Nice, eller den spektakulære Tete au Carré, opførelsen af ​​Louis Nucera bibliotek. Der er mange vigtige museer i Nice, som Marc Chagall, Matisse, Museum of Modern Arts og Massena. Mens der i regionen, kan du også besøge Pablo Picasso og Antibes-museet.

Havnen i Nice, også kendt som Lympia havn, ligger i hjertet af byen, tæt på den historiske del af byen og er bare et par minutters gang fra mange af byens største turistattraktioner. Færger fra Nice i Frankrig sejler til Aiaccio, Bastia, Calvi og Ile Rousse på Korsika.

Nice faciliteter

De komfortable og klimatiserede terminalbygningerne i Nice havn tilbyder en bred vifte af tjenester og faciliteter, herunder mad og drikke tjenester, legepladser, telefon og tv. De to havneterminaler er forbundet med en gratis shuttle bus service. Der er forskellige parkeringsmuligheder på havnen.

Nice retninger

Du kan tage en bus til Nice, fra de fleste af de større byer i Frankrig og det meste af Europa. Gratis shuttle service i Nice havn tillader passagererne at gå hurtigt fra den ene side af havnen til den anden.

Nice - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Moby Lines

Quai Entrecasteaux, F - 06300 Nice , France

Corsica Linea

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!