Nice - Bastia færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger ugentligt
    5 hr 25 min.

Alternative Ruter

Nice til Bastia færger forbinder Frankri og Korsika med Corsica-Sardinia Ferries og Moby Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Nice til Bastia, viser vi også resultater for Marseille til Bastia og Toulon til Bastia for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til Korsika til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Nice og Bastia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Nice til Bastia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Nice til Bastia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Nice

Nice er den 5. største by i Frankrig og en af de mest besøgte byer efter Paris, primært af engelske, amerikanske, skandinaviske og italienske turister. Nice har strækninger af hvide sandstrande og er tæt på den berømte by Cannes.

Nice tilbyder en række aktiviteter og faciliteter fra logi og spisestue, til shopping, solbadning og svomning. Biografer, teatre, opera og museer er alle på dit dør skridt. Alternativt kan du blot slentre langs Promenade des Anglais og nyde den fantastiske udsigt.

Nice har mange smukke torve at besøge, herunder Place Massena, som er en af de mest repræsentative i Nice, eller den spektakulære Tete au Carré, opførelsen af ​​Louis Nucera bibliotek. Der er mange vigtige museer i Nice, som Marc Chagall, Matisse, Museum of Modern Arts og Massena. Mens der i regionen, kan du også besøge Pablo Picasso og Antibes-museet.


Om Bastia

Bastia er en charmerende gammel middelhavsby med smalle gader flankeret af hoje bygninger. Det er et livligt sted, hvor du kan nyde en gåtur efter behag. Interesante steder at oplever er blandt andet i den gamle havn, markedet, Saint Nicolas plads, katedralen i Saint Mary og Saint Cross hvælving.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!