Newhaven færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Newhaven Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Newhaven med AFerry. Færger til Newhaven, i England, er tilgængelige fra Frankri. Du kan tage en færge til Newhaven fra Dieppe.

Newhaven Færgeselskaber

Færger til og fra Newhaven drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Newhaven, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Portsmouth for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Newhaven færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Newhaven bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
DKK540
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Sunday, October 25, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Newhaven færgehavn
  • Newhaven færgehavn
  • Newhaven færgehavn

Om Newhaven

Newhaven havn ligger på sydkysten af ​​England i grevskabet Sussex ved mundingen af floden Ouse. Det er det nærmeste havn til London med færgeforbindelser til Frankrig, og er ideelt placeret mellem badebyerne, Brighton og Eastbourne med hurtig og nem adgang til resten af ​​Storbritannien. Du kan booke færger fra Newhaven med AFerry.dk

Newhaven faciliteter

Newhaven havnefaciliteter omfatter en fragt lounge, en café og en lounge område. Kort- og langtids parkeringsfaciliteter er til rådighed i nærheden.

Newhaven retninger

Newhaven havn ligger kun 103km fra London, 16km øst for Brighton eller 24km vest for Eastbourne. Fra Brighton, rejser mod øst langs A27 forbi Lewes og tag A26 til Newhaven. Når du er i Newhaven følg skiltene til Newhaven havn.

Regelmæssige busser (drives af South Coast Busser / Brighton & Hove), ankommer og afgår dagligt fra Brighton, Peacehaven, Seaford, Bexhill, Folkestone, Dover, Rye og Hastings. National Express driver også en regelmæssig bus service til og fra Newhaven.

Rejsen til Newhaven havn, med tog kunne ikke være nemmere. Togstationen er kun meter fra passagerterminal med regelmæssige tog fra Seaford og Lewes/Brighton, og de ​​nationale tjenester, der ofte kører mellem London og Newhaven med mindst én ændring.

Newhaven - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

DFDS

Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!