Newcastle færge

Kort

Bestil tilbud

Newcastle Ruter

Bestil en færge til Newcastle med AFerry. Færger til Newcastle, i England, er tilgængelige fra Holland. Du kan tage en færge til Newcastle fra Ijmuiden.

Newcastle Færgeselskaber

Færger til og fra Newcastle drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Newcastle, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Hull og Ramsgate for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Newcastle færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Newcastle bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Newcastle færgehavn
  • Newcastle færgehavn
  • Newcastle færgehavn

Om Newcastle

Byen blev grundlagt af romerne. De byggede den første bro over floden Tyne og kaldte det Pons Aelius. I det 19. århundrede blev Newcastle forkantet med den industrielle innovation. I dag er det forkantet med den tekniske innovation, fritid og kultur.

Gå en tur ned til det transformerede havnefronten, kajen, nu foret med stilfulde hoteller, designer barer, restauranter og offentlige kunst. Gateshead Millennium Bridge, et kunstværk i sig selv, buer over Tyne at forbinde byen til Gateshead Quays og Baltic Centre for Contemporary Art.

Newcastle havn ligger cirka 12km øst fra Newcastle City Centre på den nordlige bred af floden Tyne, nordøst England. Dette sætter det i et godt sted at få en færge fra det nordlige England til Amsterdam i Holland.

Newcastle faciliteter

Newcastle Færgeterminalen tilbyder fremragende faciliteter, som omfatter en cafe, valuta kontor, bar, butik, billetsalg og forespørgsler, spillehal, varme og kolde drikke automater, puslerum, handicap adgang og toiletter.

Der er en Esso Service Station omkring to kilomter nord i Front Street, Chirton, åben 24 timer i døgnet. Udenfor den største terminal, er der en sikker parkeringsplads, som skal betales ved indgangen af enten kontanter eller check. Kontakt 0191 293 6263 for mere information.

Newcastle - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!