Newcastle - IJmuiden færger

Kort

Bestil tilbud

  • 6 krydsninger ugentligt
    15 hr 45 min.

Alternative Ruter

Newcastle til IJmuiden færger forbinder England og Holland med DFDS. Udover at sammenligne priser og tider for Newcastle til IJmuiden, viser vi også resultater for Hull til Rotterdam Europoort og Hull til Zeebrugge for at hjælpe dig med at komme fra England til Holland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Newcastle og IJmuiden. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Newcastle til IJmuiden - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Newcastle til IJmuiden rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Newcastle

Byen blev grundlagt af romerne. De byggede den første bro over floden Tyne og kaldte det Pons Aelius. I det 19. århundrede blev Newcastle forkantet med den industrielle innovation. I dag er det forkantet med den tekniske innovation, fritid og kultur.

Gå en tur ned til det transformerede havnefronten, kajen, nu foret med stilfulde hoteller, designer barer, restauranter og offentlige kunst. Gateshead Millennium Bridge, et kunstværk i sig selv, buer over Tyne at forbinde byen til Gateshead Quays og Baltic Centre for Contemporary Art.


Om Amsterdam

Byen, der blev grundlagt i slutningen af ​​det 12. århundrede som en lille fiskerby, er vokset til at blive den største by i Holland. Den spændende by er kendt for sine mange kanaler med de elegante kanalhuse som har ført til, at Amsterdam bliver kaldt "Nordens Venedig".

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!