Naxos - Piraeus færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    3 hr 25 min.
  • 2 krydsninger dagligt
    5 hr 15 min.

Naxos til Piraeus færger forbinder De Kykladiske oer og Grækenland med Blue Star Ferries, Hellenic Seaways og Sea Jets.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Naxos og Piraeus. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Naxos til Piraeus - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Naxos til Piraeus rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Naxos

Naxos, den største af de græske Kykladerne, ligger i centrum af Det Ægæiske Hav. Naxos er en unik ø, der har undsluppet masseturisme, på trods af sin skønhed og lange historie. Erfaringen viser, at mennesket har levet på Naxos siden 4. årtusinde f.Kr.

Naxos er hjemsted for fantastiske natur, fra de smukke hvide strande og klitter beklædt med cedertræer, til de imponerende bjerge og frodige dale længere inde.

Den største by på Naxos er Hora (også kendt som Naxos by), i den nordlige del af øen, som tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder, du ville forvente fra en betydelig by. Hora er hjemsted for færgehavnen i Naxos, som er omgivet af strandpromenaden caféer og barer, hvorfra du kan nyde udsigten ud over havet.


Om Piraeus

Piræus har været beboet i over 4000 år, og har set historien er kommet, og siden, herunder den utrolige oldgræsk Empire.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!