Naxos - Donoussa færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 3 krydsninger ugentligt
    1 hr 10 min.
    Få Pris

Tilbud

Naxos til Donoussa - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Naxos til Donoussa rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Naxos

Naxos, den største af de græske Kykladerne, ligger i centrum af Det Ægæiske Hav. Naxos er en unik ø, der har undsluppet masseturisme, på trods af sin skønhed og lange historie. Erfaringen viser, at mennesket har levet på Naxos siden 4. årtusinde f.Kr.

Naxos er hjemsted for fantastiske natur, fra de smukke hvide strande og klitter beklædt med cedertræer, til de imponerende bjerge og frodige dale længere inde.

Den største by på Naxos er Hora (også kendt som Naxos by), i den nordlige del af øen, som tilbyder alle de moderne bekvemmeligheder, du ville forvente fra en betydelig by. Hora er hjemsted for færgehavnen i Naxos, som er omgivet af strandpromenaden caféer og barer, hvorfra du kan nyde udsigten ud over havet.


Om Donoussa

Hele øen er en af de mindst befolkede i Kykladerne, med kun 130 indbyggere. Havnen i Stavros er meget lille, men utrolig smuk, og de ​​små, afsides strande i landsbyen er fantastiske. Selv om der ikke er nogle store byer på øen, er der stadig mange ting, der lokker dig til øen, herunder fokospilia, en grotte, der er kendt for at være et fristed for lokale dyreliv såsom sæler.

I Stavros by, er der et par små, traditionelle tavernaer, der serverer mange græske delikatesser samt friskfanget fisk og skaldyr, og Church of Panagitsa beliggende på toppen af ​​bjerget i Stavros landsby, som er et højdepunkt for fotografer, der ønsker at se en utrolig Cycladean solnedgang.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!