Naxos - Amorgos færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • sjældne overfarter
    1 hr 45 min.
    Få Pris
  • 3 krydsninger ugentligt
    2 hr 5 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Naxos til Amorgos er en indenrigsrute i De Kykladiske oer, med Blue Star Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Naxos til Amorgos, viser vi også resultater for Naxos til Katapola for at hjælpe dig med at komme omkring De Kykladiske oer til den bedste tid, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste afgange mellem Naxos og Amorgos. Book færge med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde de billigste billetter, så din ferie begynder når du går om bord.

Tilbud

Sådan booker du

Sammenligning priser på ruter fra Naxos til Amorgos ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem. Alternativt kan du booke en Naxos - Amorgos overfart ved hjælp af vores "book på rute" system. Vælg en rute, angiv øvrige rejseoplysninger, klik på "Søgning" og book en Naxos - Amorgos færgeoverfart online med AFerry.dk i dag.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!