Napoli Molo Beverello Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Napoli Molo Beverello med AFerry. Indenlandske tjenester i Italien er tilgængelige fra Napoli Molo Beverello til Casamicciola og Procida.

Napoli Molo Beverello Færgeselskaber

Færger til og fra Napoli Molo Beverello drives af SNAV. Når du leder efter en færge til Napoli Molo Beverello, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Napoli Molo Beverello færger med SNAV er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Napoli Molo Beverello bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Napoli Molo Beverello Ferries
  • Napoli Molo Beverello Ferries
  • Napoli Molo Beverello Ferries

Om Napoli Molo Beverello

Napoli Molo Beverello er færgehavnen til Napoli, Italiens 3. storste by og ligger i den sydostlige del af byen, tæt på byens centrum og alle dens attraktioner. Napoli Molo Beverello havn byder på en fantastisk udsigt over Castel Nuovo, et middelalderligt slot beliggende foran Piazza Municipio og rådhuset. Herfra er der nem adgang til Neapels historiske bycentrum, som er den storste i Europa, og er opfort af UNESCO som verdensarvssted. Napoli-området indeholder talrige kulturelle og historisk vigtige steder, som Caserta-paladset og de romerske ruiner Pompeji og Herculaneum.

Napoli Molo Beverello - Rutekort

se kort

Havneadresser

SNAV

Napoli (Molo Angioino), , Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!